تکریم خانواده محیط‌بانان با برگزاری کنگره شهدا و ایثارگران در خوزستان

 تکریم خانواده محیط‌بانان با برگزاری کنگره شهدا و ایثارگران در خوزستان

 مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست خوزستان ضمن اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدا و ایثارگران در خوزستان گزارشی از نحوه برگزاری این مراسم ارائه داد.

 داود میرشکار در گفت‌وگو با روابط‌عمومی سازمان حفاظت محیط‌ زیست، درباره کنگره ملی شهدا و ایثارگران که طی هفته جاری برگزار خواهد شد اظهار کرد: اولین کنگره ملی شهدا و ایثارگران سازمان حفاظت محیط‌ زیست با حضور خانواده‌های معزز محیط‌بان‌ها و همچنین جانبازان عزیز که با رشادت و فداکاری برای حفاظت از پهنه‌های مناطق حفاظت شده سرزمین تلاش می‌کنند و اهداف اصل پنجاهم قانون اساسی محقق می‌شود طی هفته جاری برگزار خواهد شد.

 


وی افزود: سازمان حفاظت محیط‌ زیست ۱۲۲ شهید و جان‌نثار محیط‌بان تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است و همچنین ۱۰ شهید دفاع مقدس، ۳۹ شهید حفاظت و صیانت از عرصه‌های کشور، ۸۳ شهید احراز نشده و چیزی حدود ۳۷۹ مصدوم داشته که تاکنون ۴۸ نفر از این عزیزان احراز جانبازی شده است.



 
مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست خوزستان ادامه داد: برای تکریم این خانواده‌ها و ارج‌نهادن به ایثار و وفاداری آن‌ها به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی و عرصه ایران عزیزمان این کنگره طی چهار روز برگزار خواهد شد. روز اول این برنامه در اهواز و شب شعری در خوزستان به یاد شهدای محیط‌بان‌ها و روز دوم کنگره در سازمان امام رضای اهواز با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و مقامات ارشد ملی و استانی برگزار خواهد شد.



 وی افزود: بعدازظهر روز دوم (دوم آذرماه) دوره آموزشی مشاورین و خدمتگزاران به ایثارگران کل ادارات سازمان حفاظت محیط‌ زیست برگزار و طی روز سوم نیز خانواده‌های شهدا و ایثارگران به‌منظور یک سفر کوتاه راهیان نور به محور شلمچه و خرمشهر عازم خواهند شد.

 انتهای پیام

نسخه قابل چاپ
بيشتر
شعار سال 1402 "سال مهار تورم و رشد تولید"