متفاوتترین نشست ستاد ملی مقابله با گرد و غبار برگزار شد/ تدوین برنامههای مدون جهت مقابله با کانونهای گرد و غبار کشور
نمایندگان دستگاههای مسئول در ستاد ملی مقابله پدیده گرد وغبار قبل از برگزاری شانزدهمین جلسه این ستاد با حضور در دل گرد و غبار تالاب هامون، شدت گرد و غبار در منطقه را احساس کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شانزدهمین نشست ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار به میزبانی فرمانداری ویژه زابل برگزار شد.
این نشست از این نظر که برای نخستین بار در خارج از تهران برگزار شد و پیش از برگزاری آن، نمایندگان دستگاههای مسئول با حضور در دل گرد و غبار تالاب هامون، شدت گرد و غبار در منطقه را احساس کردند، متفاوتترین نشست ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار محسوب میشود.
در این نشست، نمایندگانی از تمام دستگاههای مسئول در زمینه گرد و غبار حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، علی محمد طهماسبی بیرگانی مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست و دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار و اظهار کرد: بادهای ۱۲۰ روزه سیستان از گذشتههای دور حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ روز بطول میانجامید اما اکنون با بروز خشکسال,یهای دو دهه گذشته، به درازا میکشد و این بادها علاوه بر فرسایش خاک در منطقه سیستان، مشکلات و معضلات متعددی را برای مردم بوجود آورده است.
وی ادامه داد: این ستاد به دنبال این است که با اجرای برنامههای برون مرزی در کنار اقدامات داخلی و ملزم کردن دستگاهها به انجام تکالیف خود به کاهش مخاطرات منطقه کمک کند.
به گفته وی، سیستان بحرانیترین کانون گرد و غبار کشور بشمار میرود و از وضعیت بدی برخوردار است.
مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: کانونهای گرد و غبار در کشور شناسایی و برنامههای هدفمندی نیز برای مقابله با آن تدوین شده اما این اقدامات فرامنطقهای، زمانبر و نیازمند تعامل همه دستگاههاست.
انتهای پیام/